Dizajn interijera dućana Q Shoes u Ilici

previous arrow
next arrow
Slider

 

Investitor je odabrao lokaciju na Ilici koja nije u neposrednoj blizini Trga bana Jelačića, ali pruža komociju i pristupačnost za kupce koji ne žive u centru tako da je blizina parkinga u Ilici 45 i tramvajske postaje koja se nalazi do trgovine jako bitna.

Prvobitni prostor funkcionalno je oblikovan tako da je formiran poveći skladišni prostor, prostorno povezan s pomoćnim i radnim dijelom straga, a trgovački prostor okrenut ulici povezan je u fluidnom i kružnom nesmetanom kretanju duž osvijetljenih ormara s izloženim predmetima.

Namještaj je u potpunosti dizajniran u arhitektonskom uredu, ormari i police, izložbeni stalci, taburei i tepisi projektirani su upravo za ovaj prostor, ali na principu modularnih elemenata koji se mogu oduzimati i dodavati, premještati prema potrebi i promjeni godišnjih doba, asortimana i brendova. Boja i tekstura interijera i opreme prostora, njegova vizualna i taktilna karakteristika, proizašla je iz razmišljanja koji stil života odabrani brendovi potiču, a to je nadasve kvaliteta i dizajn predmeta u kojima uživamo u životu.

Interijer je objavljen u prilogu Nekretnine Jutarnjeg lista 12.6.2021.

Usluga: Dizajn interijera dućana Q Shoes u Ilici

  • USLUGE Dizajn interijera dućana
  • VELIČINA PROJEKTA 114m 2
  • VRIJEDNOST PROJEKTA 120.000kn
  • TRAJANJE PROJEKTA 08/2020-05/2021
  • NARUČITELJ Koleks d.o.o.

     

  Grge Tuškana 41
  10000 Zagreb
  Croatia
    + 385 1 455 11 44
    + 385 1 455 10 12
    gin@gin.hr
  
TOP