Stručno financijski nadzor

previous arrow
next arrow
Slider

Stručno financijski nadzor nad građevinskim radovima za poslovnu zgradu “Poslovni centar Heinzelova” u Zagrebu izvedena je kao novogradnja sa sedam etaža uredskih prostora, dvije podzemne etaže s parkirnim mjestima, restoranom i caffe barom unutar građevine.

Na lokaciji koja je duži niz godina u vlasništvu investitora Auto Hrvatska d.d., razvijen je projekt pod nazivom „Poslovni centar Heinzelova“ kao poslovna zgrada sa šest etaža uredskih prostora, visokim prizemljem s galerijom koja sadrži reprezentativne salonske prostore, prostore auto servisa, auto praonice i auto procjenilišta, te dvije podzemne etaže sa 350 garažnih mjesta i pomoćnim tehničkim prostorima.

Uredski prostori su projektirani tako da se uredi mogu modularno organizirati ovisno o potrebama korisnika. Unutar zgrade kao zasebna cjelina nalaze se restoran i caffe bar za potrebe korisnika zgrade. Okoliš građevine je izveden sa slobodnim pristupom bez ograda, te reprezentativnim javnim trgom koji približava poslovnu zgradu javnosti.

KOMERCIJALNE I POSLOVNE ZGRADE

Stručno financijski nadzor

  • USLUGE Stručno – financijski nadzor
  • VELIČINA PROJEKTA 30.000 m2
  • VRIJEDNOST PROJEKTA 20 mil. €
  • TRAJANJE PROJEKTA 2010 – 2012
  • NARUČITELJ Auto Hrvatska d.d.

     

  Grge Tuškana 41
  10000 Zagreb
  Croatia
    + 385 1 455 11 44
    + 385 1 455 10 12
    gin@gin.hr
  
TOP