Stručni nadzor građenja projekta

previous arrow
next arrow
Slider

 

Stručni nadzor građenja odrađen je od strane Investinženjeringa koji je sa partnerima je na ovom projektu obavio poslove kompletnog stručnog i financijskog nadzora nad izvođenjem građevinsko – obrtničkih, strojarskih i elektroinstalaterskih radova. Uz navedeno, Investinženjering je pružio i uslugu koordinatora II zaštite na radu.

Cilj ovog projekta je osposobiti tematski inkubator koji će moći ponuditi neophodnu infrastrukturu i usluge za razvoj start-up kompanija iz područja bio-znanosti, jednog od prioritetnih  područja ulaganja koje je ključno za gospodarski razvoj Hrvatske.

BIOcentar je objekt u kojem će se na jednom mjestu moći iznajmljivati laboratoriji, vrhunska potrebna oprema i ostale potrebne prostorije, zatim dobiti potrebni savjeti za poslovanje i nova znanja iz područja bio-znanosti.

Projekt izgradnje inkubacijskog centra za bioznanosti financiran je iz fonda predpristupne pomoći IPA (Instrument for Pre-Accession Assistance) od strane Europske komisije i Vlade Republike Hrvatske.

BIOCentar je smješten u sklopu istočnog kampusa Sveučilišta u Zagrebu. Objekt ima oblik šupljeg valjka i prostire se na 5440,50 m2 BGP.

KOMERCIJALNE I POSLOVNE ZGRADE

Stručni nadzor građenja

 • USLUGE

  Kompletan stručni i financijski nadzor nad izgradnjom

 • VELIČINA PROJEKTA

  BGP od 5440,50 m2 (P+2)

 • VRIJEDNOST PROJEKTA

  7.238.000,00 €

 • TRAJANJE PROJEKTA

  2012 – 2015

 • NARUČITELJ

  Središnja agencija za financiranje i ugovaranje (SAFU)

     

  Grge Tuškana 41
  10000 Zagreb
  Croatia
    + 385 1 455 11 44
    + 385 1 455 10 12
    gin@gin.hr
  
TOP