Projektiranje, savjetovanje i projektantski nadzor

Projektiranje, savjetovanje i projektantski nadzor

Poslovni objekt PBZ na Radničkoj cesti veličine 45.000 m2, od čega je 30.000 m2 projektirano kao projekt interijera. Studio A je pružio kompletnu uslugu vođenja projekta, projektiranja elektro i strojarskih instalacija, kontrolu izrade projekta objekta te kontrolu nadzora.

Projekt zgrade je nasljeđen te su po njemu izrađeni tehnološki, idejni i izvedbeni arhitektonski projekti unutrašnjosti i organizacije prostora, projekt elektroinstalacija jake i slabe struje, agregatskog postrojenja i glavni informatički centar PBZ sa sistemskom salom.

Sadržajno, u parternom dijelu prostora organizirani su javni prostori: poslovnica banke, poslovnice Amexa i PBZ Leasinga te prijem zaposlenih i stranaka. Od 5. do 8. kata objekta smješteni su kancelarijski prostori specijaliziranih službi banke, predavaonice, dvorane za sastanke, restoran s 90 mjesta i cafe. Radni prostor administracije koncipiran je kao otvoreni prostor koji se sastoji od srednje zone kao prostora za sastanke, arhive, komunikacije i sanitarinog dijela. Rukovodeći kadar smješten je u ostakljenim boksevima.

Sav mobilijar projektiran je i izrađen u obrtničkim radionicama.

KOMERCIJALNE I POSLOVNE ZGRADE

Projektiranje, savjetovanje i projektantski nadzor nad izgradnjom zgrade Privredne banke Zagreb (Radnička cesta)

 • USLUGE

  Projektiranje, savjetovanje i projektantski nadzor

 • VELIČINA PROJEKTA

  32.000 m2

 • VRIJEDNOST PROJEKTA

  34,5 mil.€

 • TRAJANJE PROJEKTA

  2005 – 2007

 • NARUČITELJ

  PBZ Zagreb d.d.

     

  Tuškanova 41
  10000 Zagreb
  Croatia
    + 385 1 455 11 44
    + 385 1 455 10 12
    gin@gin.hr
  
TOP