Projekt nadogradnje inspekcijskih postaja

Projekt nadogradnje inspekcijskih postaja

GI kao partner Ove Arup & Partners International Limited stupa u ugovorni odnos sa Središnjom agencijom za financiranje i ugovaranje programa i projekata EU za projekt pod nazivom Nadogradnja četiri izabrane dugoročne veterinarske i fitosanitarne inspekcijske postaje (BIP – Border Inspection Post) – nadzor radova (postaja Metković, Postaja Karasovići i postaja luka Ploče), EuropeAid/130296/D/SER/HR.

Investinženjering d.o.o. kao partner Ove Arup & Partners International Limited stupa u ugovorni odnos sa Središnjom agencijom za financiranje i ugovaranje programa i projekata EU za projekt pod nazivom Nadogradnja četiri izabrane dugoročne veterinarske i fitosanitarne inspekcijske postaje (BIP – Border Inspection Post) – nadzor radova (postaja Metković, Postaja Karasovići i postaja luka Ploče), EuropeAid/130296/D/SER/HR. Projekt koristi sredstva financijske pomoći IPA programa Europske Unije.

Usluge će trajati 25 mjeseci. Tijekom pripremne faze izgradnje operativna baza bit će smještena u Pločama, tijekom izgradnje na svakom od gradilišta (Metković, Karasovići i Ploče), dok će tijekom perioda za otklon nedostataka i faze izvještavanja biti također u Pločama.

Ugovor o izvođenju radova obuhvatiti će izvršenje svih radova potrebnih za izgradnju triju objekata graničnih inspekcijskih postaja predviđenih za obavljanje fitosanitarne i veterinarske inspekcije. Navedeni objekti dijelovi su kompleksa graničnih prijelaza na tri različite lokacije uzduž hrvatske obale: cestovni granični prijelazi u Metkoviću i Karasovićima, te granični prijelaz u Luci Ploče. Ukupna površina svih objekata iznosi cca 3.220,00 m2 uz maksimalnu udaljenost između gradilišta od 131 km.

FIDIC Uvjeti ugovora za izgradnju (Nova crvena knjiga) te pripadajući Posebni uvjeti ugovora temelj su za provedbu ugovora o izvođenju radova.

     

  Tuškanova 41
  10000 Zagreb
  Croatia
    + 385 1 455 11 44
    + 385 1 455 10 12
    gin@gin.hr
  
TOP