GI grupa

GI tržištu nudi lepezu profesionalnih konzultantskih usluga u pripremi i provedbi graditeljskih projekata.

Projektanti, urbanisti, inženjeri, voditelji projekata te tehnički i financijski konzultanti, djelatnici GI, usko surađujući s klijentima i partnerima, osiguravaju tehnički integritet, troškovnu učinkovitost, sigurnost i cjeloživotnu isplativost graditeljskih projekata.

Provedbu usluga temeljimo na višedisciplinarnoj perspektivi i traženju rješenja koje će najbolje zadovoljiti potrebe klijenata.

Upravljanje graditeljskim projektima jest područje našeg specijalističkog djelovanja  gdje tržištu nudimo širok raspon usluga, od pripreme poslovnog plana i savjetovanja o ključnim projektnim rješenjima, do projektiranja, stručnog nadzora i kontinuirane podrške klijentima koji dolaze iz različitih gospodarskih sektora.

Ovisno o zahtjevima pojedinog projekta, usluge nudimo i obavljamo samostalno ili u suradnji s domaćim i stranim partnerima, renomiranim konzultantskim tvrtkama. Bliski odnosi sa svjetski poznatim i priznatim konzultantskim tvrtkama daju nam jedinstvenu mogućnost da klijentima ponudimo:

  • Holistički i inovativni pristup
  • Domaću ekspertizu u skladu s globalnim dostignućima
  • Multi-sektorsku perspektivu
  • Sinergiju u korištenju domaćih i svjetskih konzultantskih kapaciteta

Posjedujemo ISO 9001:2015 certifikat za usluge stručnog nadzora i vođenja projekata i u potpunosti djelujemo sukladno kodeksu profesionalnog ponašanja u pružanju inženjerskih i ostalih usluga u koncipiranju i realizaciji graditeljskih projekata.

Članovi smo Royal Institute of British Architects (RIBA) u Londonu i članovi  niza internacionalnih udruženja projektanata i konzultanata. Naši inženjeri su ovlašteni članovi Hrvatske komore arhitekata, Hrvatske komore inženjera građevinarstva, Hrvatske komore inženjera strojarstva, Hrvatske komore inženjera elektrotehnike,  Hrvatske udruge voditelja projekata, Hrvatske udruge konzultanata. Naši su inženjeri široko priznati stručnjaci u administriranju FIDIC ugovora.


     

  Grge Tuškana 41
  10000 Zagreb
  Croatia
    + 385 1 455 11 44
    + 385 1 455 10 12
    gin@gin.hr
  
TOP