Konzultantske usluge za dvije nove tvornice

previous arrow
next arrow
Slider

 

U okviru trogodišnjeg investicijskog programa Podravka je izgradila dvije nove tvornice, u Koprivnici i u Kostryznu u Poljskoj te centralno visokoregalno skladište. GI je na projektu pružala niz konzultantskih usluga, koje su obuhvatile evaluaciju i organizaciju projekta, te tehnički i financijski monitoring tijekom provedbe.

U periodu 1998. – 2000. Podravka je napravila veliki iskorak u uvođenju novih tehnologija i modernizacije proizvodnje. Tako su izgrađene dvije nove tvornice praškastih proizvoda (juhe i Vegeta) u Koprivnici i Kostryznu (Poljska), centralno visokoregalno skladište i uvedena je kompletna automatizacija proizvodnih linija povezanih sa sustavom upravljanja SAP. Investicijski ciklus sufinanciran je kreditom EBRD u iznosu od 29 mil. €. Ukupna investicija iznosila je cca 125 mil. €.

Investinženjering je, u suradnji sa «Ove Arup»-om & Partners, obavio uslugu tehničkog i financijskog monitoringa investicije u Hrvatskoj i Poljskoj. Investinženjering je osim toga na projektu pružio konzultantsku uslugu koja je obuhvatila evaluaciju projekta i njegovu organizacije i provedbu.

KOMERCIJALNE I POSLOVNE ZGRADE

Konzultantske usluge – Podravka Investment Programme

 • USLUGE

  Konzultantske usluge

 • VELIČINA PROJEKTA

  n/a

 • VRIJEDNOST PROJEKTA

  n/a

 • TRAJANJE PROJEKTA

  1998 – 2001

 • NARUČITELJ

  Podravka d.d.

     

  Grge Tuškana 41
  10000 Zagreb
  Croatia
    + 385 1 455 11 44
    + 385 1 455 10 12
    gin@gin.hr
  
TOP