Konzalting i stručni nadzor izgradnje kontejnerskog terminala

previous arrow
next arrow
Slider

Nabava i administriranje ugovora uz stručni nadzor u gradnji za projekt produženja kontejnerskog terminala Brajdica u Rijeci za 328m i izgradnje 101.000m2 skladišnog prostora, za koji je GI pripremala natječajnu dokumentaciju i asistirala u provođenju natječajnog postupka sukladno pravilima Svjetske banke, sudjelovala kao FIDIC inženjer (crvena knjiga) te pružala usluge građevinskog nadzora.

Projekt se sastoji od četiri komponente označene slovima A, B, C i D.

Komponenta A (nova obala) odnosi se na radove potrebne za produženje Kontejnerskog Terminala Brajdica tj. obalnog zida u dužini od 328 m s površinom za utovar i istovar kontejnera. Ukupna površina otvorenog skladišnog prostora za manipulaciju i skladištenje kontejnera je otprilike 50 000 m².

Komponenta B (Ulazno-izlazni punkt) odnosi se na radove potrebne za izgradnju Administrativnog objekta Kontejnerskog Terminala Brajdica, objekata za kontrolu i zaštitu primarnog ulaza, područja za parking osobnih vozila i kamiona te skladišne površine za frigo-kontejnere. Ukupna površina područja ove komponente je 16 000 m².

Komponenta C (Željeznički terminal) odnosi se na radove potrebne za izgradnju novog željezničkog terminala Brajdica i obnovu pristupnih cesta i pruga prema terminalu kroz područje luke. Ukupna površina područja ove komponente je otprilike 13 400 m².

Komponenta D (Održavanje i druge usluge) odnosi se na radove potrebne za izgradnju zatvorenog skladišta Kontejnerskog Terminala Brajdica za utovar i istovar kontejnera. Ukupna površina područja ove komponente je otprilike 21 550 m².

INFRASTRUKTURA

Konzalting i stručni nadzor izgradnje kontejnerskog terminala Brajdica

  • USLUGE Nabava i administriranje ugovora, Stručni nadzor
  • VELIČINA PROJEKTA 328m nove obale / 101.000m2 skladišne površine
  • VRIJEDNOST PROJEKTA 33 mil. €
  • TRAJANJE PROJEKTA 2010 – 2013
  • NARUČITELJ Lučka Uprava Rijeka

     

  Grge Tuškana 41
  10000 Zagreb
  Croatia
    + 385 1 455 11 44
    + 385 1 455 10 12
    gin@gin.hr
  
TOP