Upravljanje projektom gradnje

previous arrow
next arrow
Slider

Upravljanje projektom gradnje

Upravljanje projektom gradnje nad izgradnjom autoceste Split Dubrovnik, dijela dionice Zagvozd – Ravča i svim pratećim sadržajima. Na trasi se nalaze dva vijadukta: Dubrava 260 m i Rašćane 633 m.

Upravljanje projektom gradnje kroz uslugu građevinskog (stručnog i financijskog) nadzora na objektima naplate – visokogradnja: Bisko, Blato na Cetini i privremenom objektu Šestanovac na autocesti Split – Dubrovnik, dionica Dugopolje – Šestanovac pružao je Investinženjering d.o.o. u razdoblju od sedam mjeseci tijekom 2006. i 2007.g. Objekti naplate cestarine na izlazu s autoceste uključuju naplatne kućice, zgradu kontrole i prateće objekte. Vrijednost ulaganja: 1,9 milijuna €.

Na dionici Šestanovac – Zagvozd, Investinženjering d.o.o pružao je usluge nadzora na izgradnji Centra za organizaciju i kontrolu prometa Zagvozd i objekata za naplatu cestarine Zagvozd i Šestanovac. Centar se sastoji od objekata za održavanje i kontrolu prometa, administrativne zgrade, radionica, garaža, silosa za sol, benzinske postaje, parking nadstrešnice i drugih pratećih objekata. Zgrade naplate cestarine na izlazu s autoceste uključuju naplatne kućice, kontrolnu zgradu i prateće objekte. Vrijednost ulaganja je 3,9 milijuna €.

Investinženjering d.o.o. pružao je i usluge nadzora na 12,7 km dugačkom dijelu dionice Zagvozd – Ravča autoceste Split – Dubrovnik. Na dionici se nalaze dva vijadukata, tri nadvožnjaka, šest podvožnjaka i pet potpornih zidova. Vijadukt Dubrava je 260.6 m dug i konstruiran polu-prefabriciranim elementima. Vijadukt Rašćane, koji ima duljinu od 633 m, izgrađen je metodom „naguravanja“. Ukupna vrijednost ulaganja na dionici Zagvozd – Ravča: 61,9 milijuna €.

INFRASTRUKTURA

Upravljanje projektom gradnje

  • USLUGE Stručni i financijski nadzor
  • VELIČINA PROJEKTA 12,71 km trase, 28.749 m2 cestovnih objekata (vijadukti, nadvožnjaci i podvožnjaci) i 863 m’ potpornih zidova
  • VRIJEDNOST PROJEKTA 61,9 mil.€
  • TRAJANJE PROJEKTA 2006 – 2008
  • NARUČITELJ Hrvatske Autoceste d.o.o.

     

  Tuškanova 41
  10000 Zagreb
  Croatia
    + 385 1 455 11 44
    + 385 1 455 10 12
    gin@gin.hr
  
TOP