Održan GI teambulding 2015

Održan GI teambulding 2015

18.11.2015.

Od 16. do 17. listopada  održan je ovogodišnji GI teambuilding na području Istre

U sklopu teambuildinga organiziran je obilazak gradilišta u Istri na kojima je GI prisutan uključujući Zagrebačku obalu luke Rijeka, državnu cestu Rujevica – Marišćina  i gradilište opće bolnice Pula.

U nastavku se nalazi prikaz osobnih dojmova jednog od naših mlađih inženjera:

 

“Prvi pogled kroz prozor tog jutra dao je naslutiti kako to neće biti uobičajen dan. Okupljanje kolegica i kolega u firmi već je donijelo ugodnu atmosferu i dalo nagovijestiti zabavan put prema Istri. Nije dugo trebalo da se maknemo od posla, barem na kratko, i počnemo uživati u čarima karaktera GI grupe.

Organizacija na visokoj razini našeg Dejana Dragića omogućila da teambuilding bude besprijekoran i nezaboravan. Tog petka, iščekujući kišu, dočekalo nas je sunce. Kao i sunce, čekalo nas je dva dana istraživanja istarskog krajolika, učenja novih znanja od naših iskusnih inženjera Mateja Zupčića, Igora Ćure i Dejana Dragića te međusobnog druženja.

Obilazak Zagrebačke obale bila je snažna uvertira u predstavljanje istarskih projekata GI grupe. Profesionalno pripremljene podloge stanja izgradnje i temeljita prezentacija nadzornog inženjera Mateja Zupčića, uvela nas je u problematiku i pokrenule diskusiju na visokoj inženjerskoj razini.

U nastavku putovanja svratili smo do državne ceste Rujevica – Marišćina koja  se nalazi u posljednoj fazi izgradnje. Nad još uvijek toplim asfaltom, nadzorni inženjer Igor Ćuro održao je prezentaciju i predstavio probleme kroz projekt te prezentirao rješenja istih. Vremena nije manjkalo da se okupimo i ovjekovječimo čin zajedništva fotoaparatom.

Drugi dan našeg druženja započeo je putovanjem u Pulu gdje nas je glavni nadzorni inženjer Dejan Dragić proveo kroz svoj projekt i vrlo kvalitetno prezentirao trenutno stanje projekta te nas uveo u problematiku odnosa dokumentacija – izvođenje. Raditi u dinamičnim uvjetima, koordinirati radove na gradilištu od 41 000 m2, uz istovremenu funkcionalnost Opće bolnice Pula, zasigurno nije lagan posao.

Ukusne istarske delicije nadopunile su izuzetan izlet još izuzetnijim ljudima. Naravno, zabave nije manjkalo. Kroz opuštenu noć željno je isčekivan novi dan sa novim planovima.

Usklađenost karaktera, međusobno razumijevanje i kolegijalnost u svom najsjajnijem izdanju diče našu firmu i dižu u elitu današnjeg društva. Napredak firme na prvom mjestu očituje se kroz osobni razvoj pojedinca-čovjeka, a tek onda kao inženjera i profesionalca. Poštujući ovakvu politiku, naši dosadašnji zamjetni uspjesi tek su početak u daljnjim pozitivnim izgledima GI grupe.”

     

  Tuškanova 41
  10000 Zagreb
  Croatia
    + 385 1 455 11 44
    + 385 1 455 10 12
    gin@gin.hr
  
TOP