Konzultantske usluge za pripremu razvojnih projekata

Konzultantske usluge za pripremu razvojnih projekata

3.10.2012.

Tvrtka Studio A d.o.o. iz GI grupe s Ministarstvom regionalnog razvoja i fondove Europske unije sklopila je ugovor o obavljanju konzultantskih usluga za razradu investicijskog ciklusa na području poslovne infrastrukture. Svrha konzultantskih usluga je da projekte učini prihvatljivima za financiranje iz fondova Europske unije.

Projektima iz područja poslovne infrastrukture odobrena je tehnička pomoć za pripremu kako bi postali prihvatljivi za financiranje iz fondova Europske unije, a među 12 (dvanaest) projekata poslovne infrastrukture, GI pruža tehničku pomoć sljedećim grupama: Centar novih tehnologija “Vidikovac” u Puli te Izgradnja i opremanje tehnološkog parka “Istra” u gradu Vodnjanu.

Ministarstvo očekuje da će projekti, nakon dobivanja tehničke i financijske pomoći, biti spremi za prijavu na natječaj za financiranje iz EU strukturnih fondova. Prvi se natječaj očekuje u jesen 2013. godine.

Ukupna vrijednost cjelokupnog projekta procjenjuje se na 29,6 milijuna eura, od čega će  70-80% biti financirano od strane Europske unije, a preostali iznos iz nacionalnih fondova.

     

  Tuškanova 41
  10000 Zagreb
  Croatia
    + 385 1 455 11 44
    + 385 1 455 10 12
    gin@gin.hr
  
TOP