previous arrow
next arrow
Slider

Designing a family home

Design and construction stages of service were provided and results in a specific house in the landscape.

House volume is shaped with one-edge roof facing towards the terrain slope. This way the house is opened toward the hillside and the view of Jaska valley. Level of ground-floor is facing toward the basement in order to get a levitation effect over the outside area. It is additionally accented by the relationship between entrance and vertical integration of the house area. Whole south façade is made of wooden panels and the roof is made of copper sheets.

RESIDENTIAL BUILDINGS

The Hill House

  • SERVICES RENDEREDArchitecture
  • PROJECT SIZE250 m2
  • PROJECT VALUEn/a
  • PROJECT PERIOD2007
  • INVESTORPrivate

     

  Tuškanova 41
  10000 Zagreb
  Croatia
    + 385 1 455 11 44
    + 385 1 455 10 12
    gin@gin.hr
  
TOP