Komercijalne i poslovne zgrade

Komercijalne i poslovne zgrade

  Stručno financijski nadzor

Stručno financijski nadzor nad građevinskim radovima za poslovnu zgradu “Poslovni centar Heinzelova” u Zagrebu izvedena je kao novogradnja sa sedam etaža uredskih prostora, dvije podzemne etaže s parkirnim mjestima, restoranom i caffe barom unutar građevine.

Na lokaciji koja je duži niz godina u vlasništvu investitora Auto Hrvatska d.d., razvijen je projekt pod nazivom „Poslovni centar Heinzelova“ kao poslovna zgrada sa šest etaža uredskih prostora, visokim prizemljem s galerijom koja sadrži reprezentativne salonske prostore, prostore auto servisa, auto praonice i auto procjenilišta, te dvije podzemne etaže sa 350 garažnih mjesta i pomoćnim tehničkim prostorima.

Uredski prostori su projektirani tako da se uredi mogu modularno organizirati ovisno o potrebama korisnika. Unutar zgrade kao zasebna cjelina nalaze se restoran i caffe bar za potrebe korisnika zgrade. Okoliš građevine je izveden sa slobodnim pristupom bez ograda, te reprezentativnim javnim trgom koji približava poslovnu zgradu javnosti.

 

 

Komercijalne i poslovne zgrade

Stručno financijski nadzor

 • Usluge

  Stručno – financijski nadzor
 • Veličina projekta

  30.000 m2
 • Vrijednost projekta

  20 mil. €
 • Trajanje projekta

  2010 - 2012
 • Naručitelj

  Auto Hrvatska d.d.