Komercijalne i poslovne zgrade

Komercijalne i poslovne zgrade

  Usluga upravljanja projektom i stručni nadzor

Usluga upravljanja projektom u fazi projektiranja, ishođenja dozvola te koordinacija svih ostalih aktivnosti i ugovora potrebnih za realizaciju projekta (do otvorenja centra) kao i usluge stručnog nadzora osigurali smo za Investicijski fond Bluehouse Capital koji je investirao u izgradnju trgovačkog centra Point od 38.000m2 na Vrbanima u Zagrebu.

Radovi na izgradnji novog Shopping centra izvode se prema modelu ugovora Fidic – Žuta knjiga (Oprema, projektiranje i izgradnja).
Radovi se općenito sastoje od projektiranja, dobave i ugradnje konstrukcije, podova, vanjskih i unutarnjih zidova, vrata, instalacija, završnog uređenja prema detaljima u natječajnoj dokumentaciji i svih ostalih radova potrebnih za izgradnju i dovršenje shopping centra, a sve u koordinaciji sa završnim radovima zakupaca. Parking za posjetitelje, 450 parkirnih mjesta, osiguran je u podzemnoj garaži na dvije etaže (-4 i -3) dok se supermarket prostire na skoro cijeloj podzemnoj etaži -2 koja se visinski proteže i kroz cijelu etažu -1 (dupla visina). Nadzemne etaže (0+2) sadržavaju razne trgovine (oko 45 jedinica), kuglanu, bogatu ponudu zabavnih i ugostiteljsko – uslužnih sadržaja te prostranu terasu na otvorenom na zadnjem katu.

 

Komercijalne i poslovne zgrade

Usluga upravljanja projektom i stručni nadzor

 • Usluge

  Vođenje projekta i stručni nadzor
 • Veličina projekta

  38.000 m2
 • Vrijednost projekta

  n/a
 • Trajanje projekta

  2011 - 2013
 • Naručitelj

  Vrbani Projekt d.o.o.