Komercijalne i poslovne zgrade

Komercijalne i poslovne zgrade

  Konzultantske usluge - Podravka Investment Programme

U okviru trogodišnjeg investicijskog programa Podravka je izgradila dvije nove tvornice, u Koprivnici i u Kostryznu u Poljskoj te centralno visokoregalno skladište. GI je na projektu pružala niz konzultantskih usluga, koje su obuhvatile evaluaciju i organizaciju projekta, te tehnički i financijski monitoring tijekom provedbe.

U periodu 1998. – 2000. Podravka je napravila veliki iskorak u uvođenju novih tehnologija i modernizacije proizvodnje. Tako su izgrađene dvije nove tvornice praškastih proizvoda (juhe i Vegeta) u Koprivnici i Kostryznu (Poljska), centralno visokoregalno skladište i uvedena je kompletna automatizacija proizvodnih linija povezanih sa sustavom upravljanja SAP. Investicijski ciklus sufinanciran je kreditom EBRD u iznosu od 29 mil. €. Ukupna investicija iznosila je cca 125 mil. €.

Investinženjering je, u suradnji sa «Ove Arup»-om & Partners, obavio uslugu tehničkog i financijskog monitoringa investicije u Hrvatskoj i Poljskoj. Investinženjering je osim toga na projektu pružio konzultantsku uslugu koja je obuhvatila evaluaciju projekta i njegovu organizacije i provedbu.

Komercijalne i poslovne zgrade

Konzultantske usluge - Podravka Investment Programme

 • Usluge

  Konzultantske usluge
 • Veličina projekta

  n/a
 • Vrijednost projekta

  n/a
 • Trajanje projekta

  1998 - 2001
 • Naručitelj

  Podravka d.d.