Komercijalne i poslovne zgrade

Komercijalne i poslovne zgrade

  Stručni nadzor gradnje Inkubacijskog centra za bioznanosti BIOCentar

Cilj ovog projekta je osposobiti tematski inkubator koji će moći ponuditi neophodnu infrastrukturu i usluge za razvoj start-up kompanija iz područja bio-znanosti, jednog od prioritetnih područja ulaganja koje je ključno za gospodarski razvoj Hrvatske. Investinženjering sa partnerima je na ovom projektu obavio poslove kompletnog stručnog i financijskog nadzora nad izvođenjem građevinsko – obrtničkih, strojarskih i elektroinstalaterskih radova. Uz navedeno, Investinženjering je pružio i uslugu koordinatora II zaštite na radu.

BIOcentar je objekt u kojem će se na jednom mjestu moći iznajmljivati laboratoriji, vrhunska potrebna oprema i ostale potrebne prostorije, zatim dobiti potrebni savjeti za poslovanje i nova znanja iz područja bio-znanosti.

Projekt izgradnje inkubacijskog centra za bioznanosti financiran je iz fonda predpristupne pomoći IPA (Instrument for Pre-Accession Assistance) od strane Europske komisije i Vlade Republike Hrvatske.

BIOCentar je smješten u sklopu istočnog kampusa Sveučilišta u Zagrebu. Objekt ima oblik šupljeg valjka i prostire se na 5440,50 m2 BGP.

http://www.hamagbicro.hr/medunarodna-suradnja/ipa-projekt-biocentar/

Komercijalne i poslovne zgrade

Stručni nadzor gradnje Inkubacijskog centra za bioznanosti BIOCentar

 • Usluge

  Kompletan stručni i financijski nadzor nad izgradnjom
 • Veličina projekta

  BGP od 5440,50 m2 (P+2)
 • Vrijednost projekta

  7.238.000,00 €
 • Trajanje projekta

  2012 - 2015
 • Naručitelj

  Središnja agencija za financiranje i ugovaranje (SAFU)